Menu

Ulei din semințe de Camelia

Presat la rece din semințe de Camellia. Inca din timpuriile vechi, Camellia a fost recunoscută pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire.

Proprietati

Uleiul de Camelie poate fi aplicat pe față, pe gât și pe mâini. Are excelente proprietăți pentru conditionarea părului, restructurarea pielii și virtuți de hidratare.

Uleiul de semințe de Camelie are un continut ridicat în acid oleic. Acesta a fost folosit în Japonia timp de secole pentru a hidratarea și condiționarea pielii, părului și unghiilor. Uleiul de Camelia este un supliment nutritiv pentru creme pentru ten uscat, deteriorat, balsamuri pentru păr sau tratamentele scalpului, creme de ochi și produse de îngrijire a pielii in timpul expunerii la soare. Acesta poate fi folosit în orice proporție.

Uleiul de Camelia este similar ca vascozitate uleiului de Jojoba. Se absoarbe rapid in piele si poate fi utilizat singur pe piele, păr și unghii.

Uleiul de Camelia este unul dintre uleiurile care sunt absorbite cel mai rapid, ceea ce face o alegere excelenta pentru un ulei facial.

Datorita continutului ridicat de nutrienți și compoziția de blocare a porilor de bază, uleiul de Camelia poate fi utilizat si ca un ulei de masaj pentru copii.

Uleiul de Camelia amestecat cu uleiul de migdale dulci poate fi folosit ca un ulei de masaj excelent.

Denumirea botanică

Camellia sinensis

Metoda de extracție

Presat la rece din semințe de Camelia sălbatice

Origine:

Asia

Constituenti naturali:

Contine vitaminele A, B și E precum și fosfor, calciu, fier, mangan si magneziu.

Share this Post!
About the Author : imodlexttpadm
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.